InfoControl
optimalisatie van uw
informatielogistiek
InfoControl
Ketenintegratie
Intelliport
 

Ketenintegratie

Ketenintegratie tussen (computersystemen) bedrijven, instellingen is een boeiende marktontwikkeling. Het past in de ontwikkelingen van de huidige en de komende tijd, waarbij bedrijven, vaak van over de hele wereld, snel en vaak tijdelijk samenwerkingsverbanden aangaan voor een nieuw product of dienst, voor een specifieke doelgroep, en mogelijk alleen maar voor korte tijd.

Efficiency, flexibiliteit, snelheid van opzetten en van operations, en kostenbeheersing zijn dan belangrijke motivaties. Gegevensinvoer op elke plek in de keten wordt dan door InfoControl's intelligente en actieve ketenintegratie-service opgevangen, gecontroleerd, en naar de juiste andere computersystemen gestuurd. Retourinformatie wordt dan weer ontvangen en verder verwerkt. De ketenintegratie-service kent verschillende communicatievormen.

Door de binnen een bedrijf of organisatie bestaande databases (als het ware) te koppelen - op basis van berichtenuitwisseling - kunnen nieuwe toepassingen gerealiseerd worden waardoor een meerwaarde mogelijk wordt. Dit kan soms nog worden aangevuld met databestanden van buiten het bedrijf of organisatie. Dus ketenintegratie binnen het bedrijf of organisatie.

 

Disclaimer
Sitemap
Contact